Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DETTA SAKNAS ÖVERALLT!

Munskyddets motto:
OM DU KAN LÄSA DETTA
ÄR DU FÖR NÄRA!!!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-04 11:35



Bookmark and Share


  ULJO
Hur svårt ska det vara att respektera och hålla avstånd.
2021-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst ADI N vän
man ska ju ej
skärma av sig...
Tack!
2021-02-04

    ADI Nehlin
:-) får hoppas det är ok om man läser vid skärm.
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt