Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


innanför

 

 

fönster

 

och genom

blicken i flykt

mellan fallande flingor

 

i minnet smaken av

 

din utsträckta

och tiden som sipprar

ur vintergrå himmel

 

en vacker tystnad

 

och salarna i väntan

skiftande

ljus, liv

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-04 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP