Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ständig vinterkänsla!

 

Jag ryser!

Jag fryser!

 

Jag darra!

Jag halkar!

 

Vintern tog över mitt liv

Och vilade i evigheten i min själ

 

Tog över mina drömmar

Tog över mina texter

 

Tog över mina steg

Tog över min själ

 

Gjorde av mig till isberg

Gjorde av mig till ishav

 

Kan aldrig befria mig

Kan aldrig nöja mig än vara is

 

Jag ryser, fryser, darra och halkar i mina islårar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-02-04 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP