Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klona ej mig Tack!

 

Du stod ansikte mot ansikte mot mig

Du talade!

Du bubblade!

 

Och krävde av mig bli av min egen historia

 

Jag stod stam!

Jag lyssnade blint!

Jag reagerade still!

 

Jag bara drunknade i min sorg och min egen saga

 

På flykt!

På flykt!

På flykt!

 

Från den nya historia som du kräver och ställer på mig

 

Min gamla historia är min identitet!

Min nuvarande historia är min måste identitet!

Min framtida historia är min då historia min definitiva identitet!

 

En klona!

En klona av dig vill du se på mig

VARFÖR?

 

Jag är ingen klona av någon!

Jag ej vill vara en klona av någon!

Du skall vara du och jag få vara mig själv!

 

Ingen av oss skall klonas till någon




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-02-04 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP