Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon regn

 

Himlens dimma täcker hjärteroten
ögonen regnar
tyst viskar molnen det blir bra

Träden berättar sanningens version förankrat i rötter djupt i jord
sjunger tro inte på allt som sägs

Mossan smeker fotsulor håller om
talar lugnande ord andetaget stillar sig
dömandets tunga tystnar rentvådd






Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-04 13:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text känns lite som en hoppfull sorgevandring där allt blir bra till slut.
2021-02-08

  Elinor Sörensson VIP
En naturomfamning som tröstar och
helar.
Gillar särskilt
"Mossan smeker fotsulor håller om"
2021-02-06

  Maria Sundelin VIP
Bra fångad combo av natur och känsla
2021-02-05

  BenGust VIP
Att vi står i förbund med naturen innebär
att det är något som är rotat i oss. Vi mår bäst när vi också känner oss rotade.
2021-02-04

  Solstrale VIP
Mycket vacker natur lyrisk betraktelse!
2021-02-04

  Sparvögat VIP
Naturen famnar sorgsen själ...
Fina ord
2021-02-04

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om naturens läkande kraft.
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP