Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVERGLITTER

Månen strör
över land och vatten
silverglitter
i vinternatten
Långa skuggor 
vandrar sakta
utmed skogens bryn
kölden knäpper knarrar
liten rök sej ringlar
från en stuga 
uti byn
Stjärnor blinkar blidkande
släckes tändes
allt eftersom
tunna moln vandrar i skyn
norrsken flammar
flyttar gäckar
leker med i universum
Allt är samlat
i ett enda vinterrum

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-04 13:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...som en tavla...
2021-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Vackra bilder, väl värda en gyllene ram!
2021-02-05

  ULJO
Så vacker poesi till vill vinterns härlighet.
2021-02-04

  Solstrale VIP
Denna breder ut sig i minnesbilden, var som helst i landet nu... En pärla och skönhet din dikt är!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP