Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkliga

tiden rusar genom landskapet
det drar lätt från fönstret
luften rör sakta vid håret
natten dövar smärtan för ett tag
drömmen lurar verkligheten
tiden slår knut på sig själv

utanför försvinner nuet i en storm
här inne vandrar tanken vilse
det verkliga, finns det här
eller existerar det där ute




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-04 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg