Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsvägar


Det skymmer
över skogen

Vägen alltid
den samma

Dunkelt ljus
ner över sjön

Stammarna
framför

Håller
allvarsamt ihop
på rad

Det skymmer
över skogen

Vägen alltid
densamma

Dunkel i skymningen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-04 17:52



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Scenen från skogen, angenämt framförd.
2021-02-04

    Lena Staaf VIP
Stämningsfullt!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP