Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMUNITET


angripare, gör sig icke besvär
du kan inte göra mig för när

utnyttjare, behåll din falskhet
jag ser din svekfullhet

lögnare, jag genomskådar din natur
och kan din nomenklatur


Modet hos ett lejon
Blicken hos en örn
Ödmjukheten hos ett lamm

Beskyddar
Räddar
Värnar ömt




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-04 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild