Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömscenario...bagatell

 

 

Kärlekens magi

tillsammans i ett vi och

ändå vara fri




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-04 19:52



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Tycker om din karga, ordknappa stil.
På få rader lyckas du säga mycket.

Beträffande denna dikt om att vara bunden av kärlek men ändå vara fri kommer jag att tänka på Frödings översättning av Byron: "Fick kärlek följa sitt lopp att bölja"...
2021-04-12

    ADI Nehlin
God tanke.
2021-02-07

  Sparvögat VIP
Att vara fri i kärlekens magi, vackra ord...
2021-02-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Precis så ska det vara!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP