Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattan

Startar en tanke till
Och väver trådar
Mattan får växa
Sig stor och fin

Om bara tanken
Kunde bli verklighet
Kanske jag
Kan vara mer




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-02-04 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva