Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fötters njutning - Min

Vet ni hur det känns
Hur fötterna känns
Hur ljuvligt härligt skönt det är

Mina vinterfötter
Höstfötter...

Jag tillhör den kategorin människor som snabbt får torra hårda kanter på hälarna
Där några av naglarna på småtårna inte bara växer i färdriktningen utan samtidigt strävar uppåt och blir synnerligen kraftiga
Där torr hud även gör sig påmint - under fötterna.

Idag är de badade, knådade, skrapade, slipade, masserade.
Naglarna slipade, klippta, filade.
Nagelbanden putsade, ansade, dragna

Ja, hur det kanske är för er vet jag inte men för mig är det liksom som om jag just nu andas lätt, utan hinder.
Naken och lycklig.

Tack Kerstin för mina fötter - älskart!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-02-04 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB