Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt hur man sover

Jag ser i mörker
Långa skuggor drapera mitt sovrum
Ljus som smeker väggar och möbler
När bilar drar förbi på gatan
Där andra liv utspelar sig
Oberoende och omedvetna
Om tystnaden som omger mig
Badade i sitt sus och brus
Annorstädes

Jag ser i mörker
Ansikten som grimaserar
Scener som redan är över
När jag stänger ögonen
Och försöker tvinga fram morgondagen
Förgäves




Fri vers av intesammaperson
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-02-05 03:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Känner igen mig i din fint gestaltade dikt.
2021-02-05

  Stisse
Du har skrivit en fin dikt som lockar fram tankar om hur andras liv pågår när man söker sömnens djup.
2021-02-05

  Briza media
Väl beskriven känsla, berörande.
2021-02-05

  SatansSon
äntligen är du tillbaka. har saknat dina texter. du är bra.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson