Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När de talar om styrka, om tillhörighet utan interaktion

du väntade på henne
långt borta simmade du
över hav, över orons vatten
för att möta det som var,
den du alltid varit

ni hade inte sett varandra
och levde sida vid sida
ni hade drömmen i håret
vatten i lungorna
världen stod aldrig still för er skull

som om hon skulle återvända
till huset vid tvivlet
väntade du på henne
benen skakade, men du
tog dig alltid upp ur sängen

höll en ny dag i handen
och det gör inget
att vi aldrig blir starkare än dem




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-05 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser