Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku x 4 femte februari


Mellan två nätter;
en dag som gnistrar, bländar
Blankis på träsket

---

Surrande i natt;
en fluga i februari
Sovrummet lystrar

---

En sommarvisit;
flugsurr i februaris natt
färgar drömsömnen

---

Sommar vaknar upp
i vinternatts flugsurr
Årets Yin och Yang




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-05 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP