Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bilden


Bilden blev
rätt mörk

Men det gjorde
ingenting

Allvarsam
och melankolisk
Så som bilder
tenderar att bli

Behövde kanske
byta färgskala

Men det är
med bilden
som med orden

Det som vill ut
fästet på duken

Allt det andra
rinner av




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-05 11:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bilden som spegling av det inre sinnestillståndet. Ibland ÄR det mörkt.
2021-02-05

  Kungskobran VIP
Allt går att sudda ut som tur är
2021-02-05

  Kajan VIP
Bra diktat om det väsentliga; uttryck och innehåll urvattnas om man styr flödet. Bra titel också.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP