Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä skott


Kroppen står anklagad,
men det är ett slarvigt universum
som ska klä skott
för alla ilande smärtpunkter
och varje hjälplöst självmedvetande,
från kapokträd och lysmaskar
till kvantfysiker och teoretiska filosofer




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-05 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP