Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom och utåt

Oron biter hårt

Djupt inne i hjärtats rot

Munnen bara ler




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-09 07:14



Bookmark and Share


  helenita VIP
Få ord med mycket innehåll. Känner igen
2021-02-09

  Solstrale VIP
Magnifikt!
2021-02-09

  Susen VIP
Munnen bara ler trots allt. Få ord med stort innehåll
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP