Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mössa på


Lilla fågel blå


Stenmarksmössa på
lilla fågel blå

termobyxor ska
svarta trasten ha

Halsduk viras om
gula sparven som
leker uti snö

du får inte dö!

Våren kommer snart
det blir underbart

ifrån taket dropp
fågeln tinar opp

Stenmarksmössan av
träden alstrar sav

Fågel blå ger tröst
ur dess mjuka bröst

hör vi åter
vårvindsröst








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-05 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP