Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer handla om lögner från en före detta broder.....


Naturen och ödet av Falska män.

"Bror vi lita på varandra" medans du ljuger för mig...din sambo och alla andra.
Fuck alla fejk tårar du grät...du fluga..jag spindel och du har fastnat i lögnens nät. Kommer få smaka knogar,armbågar och knät.
Kommer inte sluta fila på ditt ansikte förens det är slät.
Men du kommer vända det till att du är god för du en gång förlät.

Jävla mupp...du är inte tuff....vem gav dig luft?
Tog tag i dig,din värld börja skaka..tack vare skadan du orsaka
dina konsekvenser du bör bejaka.....din adress vi lär övervaka...
För till skillnad från dina snea lögner är mina slag raka.....
jag tänker på dig och mina knogar börjar knaka.....
Du har dock lärt mig viktiga läxor....så låt mig ge något tillbaka....få dig smaka....knogmacka och lårkaka.

När man har varit en sån fitta som dig...vad jag stör mig...
.drog till andra tjejer i skogen...varit otrogen...
brötit dina löften om nykterhet...från Skåne du smet..
tog hon för givet låg i andras sängar....och lurat dina polare på pengar....

Så inom mig väcker du busen.....Ormar som dig blir snabbt utfrusen....
mer blodsugare än den värsta lusen....
största råttan samtidigt du är den mesigaste musen....
Men min nästa höger kommer fan i mig göra susen.....
Inte att jag blåser ut luft men jag släcker alla ljusen....
och vaknar du ur ditt fucking koma är nästa destination en av alla kalla bårhusen.....




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 199 gånger
Publicerad 2021-02-05 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille