Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på min lillebror


Jag vet

Jaa jag vet

jag är inte ensam

om att känna 

oro ångest och ensamhet

dagarna är långa

vissa dagar ser jag

inte en människa

det känns så tomt

ja jag vet

det är många som har det 

likadant

på mina promenader

möter jag nästan ingen

jo ibland

då är det ofta samma människor

jag hade inte varit utanför

den här byn

förrän en fredag

när jag fick åka ambulans

efter att ha ramlat på vår isiga gård

det var mörkt ute

så då såg jag inte var vi var

den dagen jag fick åka hem

såg jag lite andra vyer

än dom gamla vanliga

jag ser varje dag

nu är det inte så kallt

jag ska gå ut

få frisk luft

kanske möta någon

vi kan säga några ord till varandra

det känns frustrerande att inte

varit någonstans på över ett år

jag känner att det tär på mig

blir ofta ledsen och deppig

nu behöver vi alla hjälpas åt

så pandemin

snart kan vara över

 

anits 5 februari 2021




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-05 13:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När man är i en sådan situation så hjälper det inte så mycket att veta att det finns fler som har det likadant...vi kan bara hoppas att pandemin snart är över och vi kan umgås mer med andra igen...kram på dig min vän...och håll ut...
2021-03-05

  Monika A Mirsch VIP
Ja du, här på andra sidan a.v Bottenviken känns det ofaktiskt liksom likadant - kanske har vi blivit koLb
2021-02-05

  tom boreland
vår verklighet
2021-02-05

  Bibbi VIP
Ber för Dig att Gud ska komma Dig så nära att Du slipper känna Dig ensam och nedstämd. Hos Honom är ingen växling av ljus och mörker.
2021-02-05

  Niliboy
Det är inte lätt, har också åkt ambulans min hjärtsvikt gjorde sig påmind, men nu är det bättre.
Jesus å medicin å en omtänksam fru är stor hjälp! Ha det så gott Stina!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP