Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag sökte pågick längre bort



Jag har skådat in i tider
där som klangen sen tog slut


Jag har upplevt mänskors tåga
och sett krafter ebba ut


Jag har kisat in i stormar
och känt kylan spridas kring


Jag har burit ledord planer
av stor del blev ingenting


Jag har färdats miltals vida
och känt vilan bli för kort


Jag har trott att det jag sökte
fanns i det andra längre bort




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-05 13:57



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Vackert beskriven
”Kontemplation”

Tack!







2021-02-08

  Margit Grell VIP
Jag slås av den fina rytmen i texten som blir själva rörelsen.
Innehållet upplever jag som en insiktsfull betraktelse i livets resa. Fint!

2021-02-06

  Elinor Sörensson VIP
Bara titeln, innan jag läste texten,
väckte tankar hos mig.

Fint skaldat om livets resa och det
som sker efter vägen.
2021-02-05

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet och rimmat om det gäckande målet.
2021-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livserfarenheter!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP