Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden följeslagare

Jag känner sorgen när jag vaknar
Tills dess jag går till sängs
En objuden följeslagare
Tills sömnen bryter av
Men även då kan hända
Den tränger sig in
Krossar mina drömmar
Jag vill ska vara om dig..




Fri vers av L Sjöberg
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Sjöberg