Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyns rodnande segel

rödböljande och
gigantisk ramlar hon
bakom träden

stiger som en
solfontän mot himlen

skyns rodnande segel
fylls med aftonvind

snart avseglar vinterdagen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-05 16:56



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Makalös beskrivning av dagens avsked!
2021-02-06

  BenGust VIP
Magnifik seglats.
2021-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Poetisk skaldat om solnedgången!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP