Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min systers man har avlidit


Tack Håkan

Tack Håkan

För all ljuvlig honung 

Du levde i samklang med dina snälla bin 

 

Och för dina fantastiska bröd 

Jästa med surdeg långt innan det blev trend 

Tunnbröd som man inte kunde sluta äta 

Vörtbröd med frasig skorpa 

 

Och för alla goda ölsorter 

Speciellt det spontanjästa från familjetunnan 

Även det något före alla hippa mikrobryggerier 

 

Tack för roddturer med nätläggning 

Och de nystekta abborrfileerna 

Delikata 

 

Tack för skogspromenader

För kantareller och lingon 

 

Tack för att du inte uppfostrade mig 

Som var knölig tonåring för länge sedan 

 

Tack för att jag fick lära känna dig 

Och lära av dig 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-05 16:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fin hyllning till bra karl.
2021-02-07

  stormengudrun VIP
Så fint skrivet, och så stor saknad:-(
2021-02-05

  Niliboy
Vilken underbar å härligt aktiv å glädjebringane medmänniska du berättar om! Ja de finns det vet jag å mera nu!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP