Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindföst snöstoft

vindföst snöstoft yr

över fält när jag får en

anings solkindkyss




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-05 17:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Orden känns som en fjäder mot kinden.
Så ultrafint fördelad snö.
2021-02-05

  Grävling
Fint, jag tycker särskilt om titeln, hur den känns i munnen att säga. Onomatopoetiskt väder.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP