Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Många olika Länders blandningar sporadiskt i farten? Att stoppa in gen-förändrande ämnen istället för fysiskt krig?)


Global valfrihet?




Utrop från patient
Vid vårdcentral:

Nej!Snälla ingen
Novitjok eller

Mao tse pung
Spruta. ..

Har ni inget Brexit
Vaccin kvar?





Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-05 17:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul vaccinationsordmix! Höll på att skriva "miss" men så illa ska vi väl inte tänka. Bra att alla länder jobbar på med vaccinet. Måtte det också komma de fattiga länderna till godo.
2021-02-05

  Kungskobran VIP
Snälla syster
ge mig min injektion
så jag slipper infektion
Vaccinet är slut
vänta på din tur
jag överlever eller hur?
jo om du har tur



2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP