Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargaögon och rädslesteg

Månen som en söt
len honungsskiva

viskar i rymden
Kom, smaka mig

i gnistersnö
ylar vargaögon

rädslesteg skyndar

polarnatten föses
djupt in i syresalen

nu surrar vagt i
månens kupa

hettan för sina läppar
mot ensamhetens

från himlen
regnar snödroppar








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-05 18:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finfin titel. Känns som att befinna sig där djupt i polarnatten.
2021-02-05

  Solstrale VIP
Mycket fint, en bredd och spännvidd i ord och bildspråk!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP