Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge fan i att älta!

Det var en oförrätt.
Jag har ältat den färdigt nu.
Nu är det helg, och jag kan inte
nå några personer som är involverade i detta.

Jag vet att jag kommer att utgå med segern...
Jag vet att jag har rätt...
Så -- ge fan i det nu!
Ja, jag har rätt till ett värdigt liv...
å det skaffar jag mig oxå...

Idag enkel gemenskap på stan.
Imorgon kanske likaså...

Jag är inte ensam.
Jag är inte förlorad.
Jag är inte utanför!

Nej! Jag har ju vänner omkring mig...
Så-- ge fan i att älta negativa tankar!




Prosa av bohemen VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-02-05 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP