Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


lämnA

Hon hade tagit besluten,

sett marken rämna 

innan det ens hade skett.

 

Hon hade förstått för mycket

lämnat allt inför stunden,

tillslut var all berett.

 

Det var då vägar fanns vid linsen höll bredd

och inga alltför tvära djup,

Så hon vågade börja färden utan rädsla

för oåterkalliga stup.

 

Hon hade hållit hela livet, hennes ögon

var ännu blå,

Man måste ha rätt i tiden veta inuti

när det är dags att gå, 

och hon gjorde så.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-05 20:26



Bookmark and Share


  aol
Ödesmättad stark text som borrar sej in mot hjärtat
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP