Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvänd blick

lägger mig naken
i snålblåsten
kärlen skakar av köld
hål i varje por
som en näthinna

så lättburen är jag att livet ler
men förbjuden av det tunga faktum
att ingen ser





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-05 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorglig dikt som sakta förfryser
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP