Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett flöde som till sitt omfång visar på en behärskning långt utöver det vanliga för mig ... Ty det är så mycket mer jag vill skriva till dig ...


Att få se dina ögon le ...

... när du vaknar
nära tätt intill
och på mig ser ...

... får mig känna
hur mycket
jag tycker om
och
älskar hela dig

bortom det där
alldeles speciella
som har att göra med
allt det där 
underbart
innerligt sexuella

vilket når fram
och berör
varje litet
skrymsle och vrå
i hela min kropp och själ

och som i sig
får mig att 
inse och förstå
livets makt och gåva
att mena mig väl ...

Ty när du ler mot mig
så där innerligt 
sött och rart
som bara du kan le

Då känns livet
så där alldeles
oändligt underbart

som när solen
tittar fram
och värmer
vartenda liten cell
i hela vår
kropp och själ

trots att himlen
är gråmulen
på gränsen till svart
så långt vi kan se

dag som natt ...

Men ditt leende
fattas mig ...

... ty du är ännu
ej här hos mig ...

Fastän jag så 
innerligt länge
med såväl
ljus som lykta
har letat 
överallt 
efter dig

Dig som är
och så 
för all framtid
kommer att förbli
ämnad för mig

så som jag ock
är och förblir
ämnad för dig ...


 

 

____________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012
Idag 2021 finns du i mitt liv och jag älskar
att få somna och vakna tillsammans med dig
nära tätt intill - om än det kanske inte alltid
blir så ofta som jag egentligen vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-02-05 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej
De innerligt sexuella bygger på, och blir till hel fullhet, när trohet i vått som torrt 24 timmar om dygnet alltid brukas; där relationen ständigt näras och vattnas blir en innerlig förening och fullhet i balans.
2021-02-06

  livet...
så så fint!
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP