Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uti nordvindiga minusgrader jobbar jag varje natt från 2 i streck till närmare 9, vartill värme+vätska+vila måste tillföras. Hinner så sällan sitta vid skrivskärmen, knappt ens stanna o fota sorts snö, bara lyssna på Nils spår av Sirius vinterspel.


21-ordingar 9-10 : vanliga isiga

 

 

 

 

invälvda i

värmande fleece

kämpar mina blodkärl

genom snödrivors benhårda

labyrint av vareviga brevlåda,

vårt paradis bortvittrat

till stelfrusna moln

isolerade

 

*

*  *

*

 

mörkvit värld

under cykeldäck

slukar mitt chokladliv

sakterligen alltför kalla batterier...

uppsplittrade halvtimmars helveten

uthärdas förundransvärt

samarbetar termo(s)byxor

med andlig spis

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-06 13:54



Bookmark and Share


  Nanna X
Tufft jobb! Posten måste fram!
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP