Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förträngning

urspårat, förträngningar, baklängesgång
jag vänder mig om
igen
igen
igen
för att universums skarvar skaver så
för att jag vet inte
hur andningen ska kunna styras i detta land
där allt är ställt på ända
där formen på livet framträder bakifrån
i en krets av mitt innersta jag
en pust av luft
uppslukad i ditt ansikte och ditt bultade hjärta
det första slaget och det sista
gud, det är så sorgligt
sorgligare än gråt
jag undrar. hur i all sin dar kunde den
i hemmet så intakt
där vi var hållna
en lek, min vän
ett världsparaply
blev en slags dröm sen
bara








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-30 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP