Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår en omöjlig form






Jag dricker mörkret och jag blir genomskinlig som natten

Jag är på färd utan destination

Klockan har stannat med en spricka i glaset - visaren pekar okänt territorium

Vinterlandskapet är klätt i vitt - med snöflingor formade ur urtiden -

fraktaler

som om någon uppe i himlen fryser ner vackra ord för att se hur frostkristallerna skulle se ut

& natten blir mig sällsam och djup

Jag åker framåt och baklänges samtidigt, jag förstår en omöjlig form

Mellan hav och himmel efter vindarnas ridå -

stiger bild på bild ur ursprungstiden




Fri vers av Knark VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-05 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP