Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre bort än någonsin


Hundra mil av längtan och känslor
utan svar.
Tysta tomma rader det enda som
finns kvar.

Tankar om evig kärlek och åtrå
helt perfekt.
Men ensamheten vinner när lampan sen
är släckt.




Fri vers av Whero
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-06 00:13



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så mycket längtan i dessa rader
2021-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och mycket längtansfullt...
2021-03-05

  Eponine
Sorgligt och vackert skrivet ??
2021-02-20

  Maiah VIP
Fint om ett svårt ämne...
2021-02-07

  Maj-Lis VIP
Tänkvärda ord om längtan
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero