Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är fullbordat finns gåvan, helheten som evigt liv


tillsammans den bit

som återstår av vägen

spikarna slås in




Bunden vers av Horace
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-06 08:46



Bookmark and Share


  Väsensskild
Att korsfästa sitt värdsliga jag och låta Gud ta boning och vara vägvisare in i evigheten.
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace