Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen är din




Jag smyger upp tidigt.

Som alltid lediga lördagsmorgnar.

Utan undantag.

Jag är med mig själv

Ensam

Det är som om
min kropp talar till mig.

Upp!

Skynda dig!

Livet går inte i repris

Ta vara på din tid

Passa på!

Din tid är här och nu

Gör vad du vill

Forma

Din dag

Din gåva







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-06 09:29



Bookmark and Share


  Classico VIP
Fint!
2021-07-15

  BenGust VIP
Sköna morgnar när arbetet kan kopplas bort.
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP