Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klumpen

 

Klumpfiskaren
klumpade ihop en
klump klumpfiskar

klumpfiskaren
klumpfiskarna sålde
klumpsumma erhöll

klumpfiskaren 
klumpigt slarvade
klumpsumman bort


klumpfiskaren   
klumpighet kände av  
klump i magen fick 
 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-10 10:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Klumpfiskaren försökte sig på genvägar men se den gubben gick inte. Så fick han stå där med sin skam och sin tomma penningpung.
2021-02-10

  Solstrale VIP
Klumpen man blir och känslan blir lumpen, där i botten på båten faller man ned i sumpen, rätt på gumpen...

Det var en tydlig bild, i ord och målning av hur även känsliga ekosystem kollapsar och ekonomiska strömmar styr klumfiaken där ur!


2021-02-10

    Sefarge VIP
Att klumpa ihop
Olikheter till en
Enhet som "Samla
Mammas manna"
blir nog aldrig så
Lyckat i långa
Längden?



2021-02-10

  Öknens Ros VIP
Sålt smöret och tappat pengarna, surt efter.
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP