Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamhet


minus 10 ute

tittar över den
vintriga dalen
ensamheten
trycker på
skrattar åt eländet
och fortsätter
bokföringen




Fri vers av tom boreland
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-06 10:28

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
med papper som kräver uppmärksamhet är man egentligen aldrig ensam?
2021-02-28
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland