Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du muddrar dina tankekanaler



Så du påstår dig

se klarare nu

och att du endast

serverats chimärer



Vad är korruption

en osmaklig gest

en lång rad bländverk

inför all slags kontroll



Varför muddrar du då

dina tankekanaler när du

känner till tillvarons gång




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-06 11:29



Bookmark and Share


  Susen VIP
Med få rader fångar du en hjärtefråga, korruption är en osmaklig gest
2021-02-06

  Elinor Sörensson VIP
Korruption, såväl i det lilla
som i det stora, är en styggelse.
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP