Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tenderar inte att bli en omåttligt populär poplåt...


"Släktklenoder"

Hon är från en musikalisk familj.
Så jag skrev en vers till henne och hon sjöng refrängen.
Och jag kommer att ha svårt att hålla fingrarna
borta från hennes släktklenoder...
För hennes tunga är jazz.
Hennes läppar soul
och hennes body, her body is hiphop.


Och när vi pratar i telefon.
Ligger vi ner på rygg och lyssnar på varandras hjärtslag
i 70 decibel. Stönar i en fonetisk duett och
trummar på de allra högsta tonerna i bryggan!
Och hon älskar att jag är Tvilling.
Tycker det är häftigt att jag har ascendenten i Skorpionen
och månen i zodiaken Kräftan.


Och jag vaknar i ett Bob Dylan-gitarriff,
ett Stevie Wonder piano ackord, ett trumsolo och
en tamburin och saxofonballad vid örsnibbarna.
Och det klingar som en symfoniorkester.


Grannarna måste verkligen hata
min Spotify-låtlista numera!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-07 09:58



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Cool!
2021-02-08

  BenGust VIP
Klingande klenoder.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP