Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Och när solen når mina ögon
Andas jag åter lugnt
Livets små stunder
Ger nytt hopp

Och drömmen du krossade
Är inte allt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-06 14:07



Bookmark and Share


    Ior88
Tack
2021-02-06

    Ior88
Tack
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva