Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom på en fantastisk dikt i drömmen

Men nu har jag helt och hållet glömt bort den
Det enda jag kommer ihåg är att den hade att göra med en röd fläck på min strumpa
Och något med tigrar, vargar och kattungar
Men jag kan tyvärr inte komma ihåg resten




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-06 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP