Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter

Sitter vid livets vägkant.
Ser människor strömma ivrigt mot nya mål.
Men ändå är kanske min färd längre än många av dem som skyndar förbi.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-02-06 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP