Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var det bästa med dig


jag var din bästa sida
jag lyfte fram din godhet
jag visade dig värme och ömhet
jag gav dig kärlek och omsorg
jag var lyssnade och förstod
jag tröstade och förklarade
jag skojade och kramade
jag gav av mig själv
jag bar dig

du tog
du tärde
du trevade
jag tröttnade




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-06 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild