Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn

Det finns en skogsdunge där barnen leker
och smakar på varandras tårar
det finns dagrar längs tickornas hud
i vacklande bärnstensljus
det fanns en tid
där vi nyss lärt av fåglarna
hur sånger rör sig genom guldgrönt lövverk
hur ett embryo till språk
ska nudda våra ovana munnar
som ett av de första orden
ur skogskällans klingande yta
där vi hukat oss för att dricka




Fri vers av Grävling
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling