Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto på Selma Lagerlövs skrivar stuga


FÖRLÅT

ordet förlåt

kan vara lätt att säga

men om det är menat

ett riktigt förlåt

så är det bra att säga förlåt

det finns saker

och händelser

som inte går att glömma

hur jag än försökt

så minns jag mycket

jag ska skriva ner

allt som tynger mig

lägga det i en ask

bränna det

det är det sättet

jag tror att allt som

gör ont

försvinner

 

 

anits 6 februari 2021




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-06 23:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett bra tips...
2021-03-05

  morgonstjärna VIP
om du känner det så är det ok men inte säkert likadant för den som gjorde dig illa. det är alltid offret som lider mest
och vi vet inte om något sårar, för vi känner inte samma det som träffar.
2021-02-09

  stormengudrun VIP
Man kan också skriva ett brev och lägga under en sten i naturen - det här jag gjort :-)
2021-02-09

  aol
Det är så skönt att säga förlåt och bli förlåten,
2021-02-09

  Koloristen
Bikt och avlösning är fantastiska nycklar (Jak.5:15-16, KJV). Laestadius hade rätt i den frågan.
2021-02-07

  Niliboy
Så kan det vara, men en levande tro livar tungsinnet!
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP