Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

 

tänkte 

din vackerhet

delar ordet

 

vacker het

 

ser din sömn

lägger mig bredvid

 

hör din hud

varje andetag

 

i en annan dröm

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-07 00:55



Bookmark and Share


  helenita VIP
Underbar!
2021-02-20

  Eva Langrath VIP
Vacker text
2021-02-08

    ej medlem längre
Den här fina texten äger en rymd och närvaro som förtrollar.
2021-02-08

  Kajan VIP
Det finns ett sökande hos orden som jag gillar; innebörden är långt ifrån självklar, och det öppnar upp och ger spänning.
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö