Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apanage



Han klev in i en
Föreställnings värld

Utan möjlighet att
ta sig ut

Fångad i en Sherlock
Holmes symbol

Inuti en Potemkin
kuliss i ett ödesmättat

Landskap av tidlös
Tystnad


Där utanför brusade ett
otåligt människosläkte

Av kraftfull längtan efter
odödlighets sötma

Som han inte kunde göra
någonting åt för att stilla

Trots att han förstod dem
så innerligt väl.










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-07 05:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet om frustrationen inför det ouppnåeliga!
2021-02-07

  Kungskobran VIP
Så fint skildrat av att vara Fångad, allt finns där men är ouppnåligt
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP